Aarhus Universitets segl

MatchPoints for studerende

Hvorfor skal jeg som studerende tage til MatchPoints?

Du ville gerne deltage i MatchPoints, men bliver skræmt af alle de mennesker i jakkesæt. Workshoppen lyder meget spændende, men du ved ikke nok om emnet til at diskutere det i små grupper. Du har aldrig være til en konference før, og er konferencer egentlig ikke kun for fine, voksne akademikere?

Lyder det bekendt? Frygt ej for MatchPoints er i høj grad for dig, selv om du aldrig har været til en konference før og ikke ejer et jakkesæt. Og det er i høj grad også for dig, som har deltaget i konferencer og som ejer et jakkesæt, eller en blazer eller ingen af delene. Og en workshop er bare en afslappet forelæsning med flere spørgsmål.

Studerende på alle uddannelsesniveauer opfordres til at deltage i MatchPoints Seminarerne. Det er en fantastisk mulighed for selv at opleve, hvordan en akademisk konference foregår, og det er samtidig en unik mulighed for at komme tæt på nogle af verdens mest fremragende akademikere indenfor forskellige områder.

Du kan læse mere om dette års tema og program her http://matchpoints.au.dk/programme/ 

Praktiske oplysninger

Hvornår og hvor
24-26 maj 2018 i Søauditorierne på Aarhus Universitet, bygning 1250
Bartholins Allé 3, 8000 Aarhus C.

Priser for studerende (i Danske kroner)
Bemærk: Begrænset antal pladser til studerende

Fuld konference ekskl. frokost og aftenarrangementer
(men inkl. kaffe i kaffepauserne)

DKK

150

Aftenbillet til Musikhuset og oplæg med James Heckman
(inkl. reception)
DKK  95
Lørdagsbillet til Robot-temadag (ekskl. frokost, men inkl., kaffepauser i løbet af lørdagen)DKK  75

Konferencen:
150 kr som dækker foredragene på konferencen (men ikke aftenarrangementerne) samt kaffe og te i pauserne. Se hvordan du tilmelder dig og find flere detaljer på tilmeldingssiden. Du kan frit vælge imellem de forskellige foredrag og workshops og deltage i så mange eller så få, som du ønsker.